CONFORT

Sistem Nurse Calling VIP, cu arhitectură IP, permite comunicarea bidirecţională cu pacientul, crează priorităţi în funcţie de tipul apelului, le afişează pe un monitor sau pe pager, activităţile desfaşurate sunt înregistrate, permite raportare detaliată a înregistrărilor în limba romană.

Aflați mai multe

VERSATILE

Sistem Nurse Calling de top, cu arhitectură IP, nelimitat în privinţa numărului de paturi conectate, crează priorităţi în funcţie de tipul apelului, le afişează pe un monitor sau pe pager, activităţile desfăşurate sunt înregistrate, permite raportare detaliată a înregistrărilor în limba romănă. .

Aflați mai multe

AIR PLUS

Sistem Nurse Calling de top, cu arhitectură "Plug and Play" Wi-Fi, crează priorităţi în funcţie de tipul apelului, le afişează pe un monitor sau pe pager, activităţile desfăşurate sunt înregistrate, permite raportare detaliată a înregistrărilor în limba romănă.

Aflați mai multe

AIR

Sistem Nurse Calling Wi-Fi, permite conectarea unui număr limitat de paturi, crează priorităţi în funcţie de tipul apelului şi le afişează pe un panou LED amplasat în cabinetul asistentelor, permite un raport sumar a înregistrărilor.

Aflați mai multe