CONFORT

ZKR CONFORT este varianta VIP a sistemelor digitale IP de Nurse Calling de la ZKR.

ZKR CONFORT aduce ca noutate posibilitatea ca pacientul să poată vorbi direct cu asistenta alocată, ajutănd în acest fel personalul spitalului să economisească timp, să prioritizeze cazurile şi îi ajută pe pacienţi să fie mai relaxaţi prin asigurarea prezenţei asistentei.

ZKR CONFORT permite transfer apeluri la alte staţii de asistente sau alte staţii de salon şi poate genera şi alarme de acţiuni ce trebuie făcute de asistentele medicale.

Toate conversatiile dintre personalul spitalului şi pacienţi pot fi înregistrate pentru controlul calităţii şi evaluarea serviciilor de îngrijire.

ZKR CONFORT are posibilitatea de a arăta o poză cu apelurile pacientului pe ecranul unităţii de salon sau pe staţia asistentei.

ZKR CONFORT poate genera alarme de acţiuni pe care asistentele medicale trebuie să le facă.

Tehnologia IP ZKR CONFORT, a sistemelor Nurse Calling, permite spitalelor să utilizeze cablarea structurată disponibilă, element care reduce timpul de instalare.

Sistemele ZKR CONFORT de Nurse Calling sunt intuitive şi usor de utilizat, cu opţiuni specializate, proiectate pentru a gestiona cererile pacientului şi include atăt fluxul de lucru căt şi capabilităţile de alocare a personalului.

Sistemul de Nurse Calling ZKR CONFORT crează priorităţi în funcţie de tipul apelului şi le afisează pe monitorul din cabinetul sau cabinetele asistentelor, pe un telefon android sau pe un pager aflat în posesia acestora.

Toate apelurile, apelurile de urgenţă, WC-baie şi vizita asistentei pot fi urmărite pe un panou local sau de la distanţă.

Toate acţiunile care trec prin sistem sunt înregistrate şi toate înregistrările pot fi raportate în detaliu.

Sistemul ZKR CONFORT nu are nici-o limită in ceea ce priveşte numărul de paturi conectate.

PANOU CONTROL CABINET ASISTENTE 

       Confortabilă şi modernă, dispune de un display touchscreen cu  diagonala de 25.6 cm care afisează pe ecran locaţia şi tipul apelului.

        Permite comunicarea vocală directă asistentă – pacient, permite transfer apeluri la alte staţii de asistente sau staţii de salon.

         În cazul unei urgenţe, pe panou vor fi afişate locatia si tipul apelului.

         Sistemul crează priorităţi în funcţie de tipul apelului şi le afişează pe monitor.

        Toate apelurile, apeluri de urgenţă, WC-baie şi vizita asistentei pot fi urmărite pe panoul local sau de la distanţă.

UNITATE DE CONTROL SALON PACIENŢI 10"

        Această unitate de control salon pacienţi are integrată o platformă de comunicaţii vocale, şi asigură comunicarea dintre Panoul control Cabinet Asistente şi Butoanele de Apel din saloanele pacienţilor.

       Unitatea are un ecran tip touchscreen de 25.4 cm şi conţine în interior şi un cititor de carduri.

       Tuturor cardurilor care sunt citite de unitate li se verifică autorizaţia.

       Unitatea de control poate fi montată pe suprafaţă.

UNITATE DE CONTROL SALON PACIENŢI 5"

         Această unitate de control salon pacienţi are integrată o platformă de comunicaţii vocale, şi asigură comunicarea dintre Panoul control Cabinet Asistente şi Butoanele de Apel din saloanele pacienţilor.

       Unitatea are un ecran tip touchscreen de 5" (12.7 cm ) şi conţine în interior şi un cititor de carduri.

       Tuturor cardurilor care sunt citite de unitate li se verifică autorizaţia.

       Unitatea de control poate fi montată pe suprafaţă sau încastrată în perete.

UNITATE PAT/MĂNĂ PACIENT VOIP

      Pacientul foloseşte butonul de apelare pentru a efectua un apel de urgenţă sau prin intermediul funcţiei de vorbire pacientul poate comunica direct cu asistenta medicală desemnată.

      Setul de setări Comfort Voice este simplu și ușor de utilizat, pacientul trebuie doar să apese un buton mare și ușor de observat pentru a efectua un apel vocal cu asistenta medicala.

      Funcţia de vorbire ajută personalul spitalului să salveze timpul de întreţinere, să prioritizeze cazurile şi să facă pacienţii mai relaxaţi.

       Cu sistemul de asistență medicală ZKR, toate convorbirile apelurilor dintre personalul spitalului și pacienți sunt înregistrate pentru controlul calității și evaluarea serviciilor de îngrijire.

       Utilizarea pacienților mai inteligenți permite efectuarea de apeluri telefonice în afara / în interiorul spitalului cu sistem automat de facturare.

BUTON URGENŢĂ WC-Baie

     Unitatea de apelare WC este iluminată din spate şi este folosită în băile camerelor pacienţilor pentru apel de urgenţă.

     În caz de urgenţă Pacientul trage coarda efectuănd un apel de urgentţă, pe panoul de control din camera asistentelor sau pe pager va apare apelul de urgenţă.

     Sistemul acordă prioritate apelurilor de urgenţă WC şi aceste apeluri vor apărea pe consola asistentelor înaintea altor apeluri.

     Există un buton de resetare a apelului şi o coardă de apel de urgenţă pe unitate.

LAMPĂ SALON PACIENŢI


    Este montată deasupra uşii de intrare în salonul pacientului şi are forma de jumatate de sferă.

    Poate avea culori diferite funcţie de situaţia din camera:  verde - prezenţă cadru medical, albastru - alerată unitate de resuscitare, roşu sau alte culori.

TELEFON ANDROID    Permite recepţionarea mesajelor de urgenţă din saloanele pacientilor.

    La recepționarea mesajului, asistenta are posibilitatea să accepte apelul, să respingă apelul sau să sune în salonul de unde a venit apelul de urgenţă.

    Telefonul permite convorbiri între diferitele categorii de personal medical sau convorbiri între pacient şi Consola Asistente.

    Telefonul Android crește eficiența personalului prin eliminarea unor timpi corespunzători etapelor de informare asupra necesităților pacienților, creşte securitatea şi-ţi prezintă date relevante direct pe display.

PAGER


    Gestionează mesaje către asistente, doctori sau altă categorie de personal medical.

    Are posibilitatea de afişare  a 8 linii text pe ecran şi poate înregistra pănă  la 99 de mesaje în buclă, cel mai nou mesaj suprascris peste cel mai vechi mesaj recepţionat.

    Are consum redus de energie, foloseşte o singură baterie AAA.

SERVER-UL


   Server-ul permite înregistrare operaţii realizate şi integrări diverse.

   Apelurile de urgenţă ale pacientului sau asistentei pot fi direcţionate pe consala din cabinetul asistentelor, pe pagere sau pe telefoane mobile dedicate.

SOFTWARE DEDICAT

    Prin software-ul dedicat se pot integra și gestiona toate Consolele Asistentelor, Consolele din Saloanele Pacienților, toate tipurile de butoane de alertă din sistem, pagerele de recepție ale alertelor, sistemul de telefonie IP.

   Poate gestiona codurile de alertă din spital: cod blue, cod roşu, cod roz,  personalizate conform regulilor impuse de către beneficiar.

   Se pot obţine rapoarte care permit trasabilitatea personalului, fluxul de lucru, modul de gestionare al apelurilor de urgenţă, realizăndu-se în acest fel optimizarea şi securizarea proceselor.